Moni opdrachten

Door Brent Ruytjens

2499 keer bekeken

Uitleg

Als VV stel je een lijst opdrachten op die monitoren moeten kunnen uitvoeren doorheen een kampdag. Verzin dus voldoende opdrachten voor elke dag en alle monitoren. Deze opdrachten schrijf je elk op een apart papiertje en bewaar je in een enveloppe.

Elke avond laat je je monitoren een opdracht trekken uit de enveloppe, deze moeten ze de volgende dag proberen uitvoeren zonder dat de andere monitoren het merken. s' avonds vraag je aan de monitoren wie denkt dat die de opdracht kan benoemen dat een andere monitor moest uitvoeren. De monitoren die slagen om de opdracht uit te voeren zonder dat een andere monitor het door had, krijgt een punt. Als je de opdracht van een andere moni kan raden krijg je ook een punt.

Je kan de punten:

  • graphisch weergeven op een tekening,
  • op een ladder tonen,
  • geven in de vorm van een beloning.

Taakverdeling

Monitoren proberen hun opdracht stiekem uit te voeren. VV's kunnen mee doen met de opdrachten maar onthouden zich van het raden achter monitoren hun opdracht aangezien ze zelf de opdrachten opgelijst hebben.

Inclusie

Indien een opdracht echt niet uitgevoerd zou kunnen worden de volgende dag dan mag er opnieuw gegrabbeld worden en gaat de opdracht terug de enveloppe in.

Materiaal

voldoende opdrachten voor elke dag en elke moni.


Nieuwe reactie

Je kan dit niet meer bewerken later.